Asortiman sireva

Svaki sir je spravljen od najkvalitetnijeg mlijeka s bilogorskih pašnjaka i plod je velikog truda, ljubavi i odgovornosti svakoga pojedinca u lancu proizvodnje.
Meki sirevi

Koprek, Peršinek, Bundevek, Sezamek

— Meki punomasni kravlji sirevi

Hoćete li nešto topivo i meko nepcu, a zamamna okusa ovisno o dodatku, onda je to paleta mekih sireva.

Kravlji sirevi

Melita

— Polutvrdi punomasni kravlji sir

Jednostavan, svakodnevni, kravlji sir koji nas prati kroz sva životna zbivanja.

Blage, nježne, neutralne arome koju vole i stari i mladi, a zbog svoje elastične konzistencije voli ju i svaka kuhinja (sendviči, pizze, lasagne…).


Vacca

— Polutvrdi punomasni kravlji sir

Čista, punija i prpošnija zrelija dama koja se diči svojim aromatičnim pomalo voćnim okusom i mirisom.


Vacca dimljena

— Dimljeni polutvrdi punomasni kravlji sir

…a ako je malo odimimo ona postaje prava dimna delicija za odrasle koja budi u nama ozračje jeseni i zime i želju za šalicom kuhanog vina.


Biberek

— Polutvrdi punomasni kravlji sir s biberom

Začetak je našeg oplemenjivanje sireva s različitim dodacima.

Prvi začin je zeleni papar koji sljubljen s sirom pruža moćniju i pikantniju aromu. Uz krišku ovog sira i čašu rajnskog rizlinga imat ćete posebnu čaroliju užitka.


Feferonek

— Polutvrdi punomasni kravlji sir s feferonima

Želite li kušati njegovog snažnijeg i ljućeg brata onda ćemo Vam ponuditi polutvrdi kravlji sir s ljutom feferonom, koji će možda potražiti i koju kapljicu crnog vina više.


Pistakion

— Tvrdi punomasni kravlji sir s pistacijem

Jedan od rijetkih sireva na tržištu, okusno nenametljiv a vizualno interesantan zbog prekrasno zelene boje prženog i drobljenog pistacija. Zdrava sirna grickalica puna vitamina, minerala i kalcija.


Cheesenut

— Polutvrdi punomasni kravlji sir s dodatkom lješnjaka

Posebno orašasto-slatkasta aroma konditorskog lješnjaka u ovom siru zaintrigirala je mnoga nepca kušača koji postaju njegovi obožavatelji.


Začinek

— Polutvrdi punomasni kravlji sir s mediteranskim začinima

Dovoljno je zatvoriti oči, pomirisati i kušati krišku sira s mješavinom pomno odabranih, sušenih mediteranskih začina pa da nas preplavi toplina sunca i miris mora.


Olivek

— Polutvrdi punomasni kravlji sir s maslinama

Povijesno poznati mediteranski plod maslina, crna i zelena salamurena, fino sjeckana našla se je i u našem siru čineći ga slano-kiselkastim pomalo oporim sirnim lijekom.


Kaparis

— Polutvrdi punomasni kravlji sir s kaparima

Još su stari Grci i Rimljani uživali u cvjetnim pupoljcima kapara kao najfinijeg začina, pa stopljeni sa kravljim sirom nastaje posebna sirna delicija, pikantna, malo trpka s blagom notom žestine.


Tartufek kravlji

— Polutvrdi punomasni kravlji sir s tartufima

Naš kravlji sir spojili smo s još jednom vrhunskom namirnicom, gljivom, crnim tartufom – kraljem šume i tako je nastao naš najpoznatiji sir Tartufek. Onima koji poznaju aromu crnog tartufa možemo samo poželjeti dobar tek !, a oni koji ju otkrivaju prvi puta čeka ih uistinu prekrasno okusno iznenađenje.


Kozji sirevi

Capra

— Polutvrdi punomasni kozji sir

Ili sam voljena (obožavana) ili ne voljena (omražena), jer ja sam polutvrdi punomasni kozji sir. Uistinu karakterističan miris i okus kozjeg mlijeka učinio je ovakvu podvojenost, no oni koji ga vole sigurno ne zaboravljaju i sva ljekovita svojstva kozjeg mlijeka pa i sira.


Capra dimljena

— Dimljeni polutvrdi punomasni kozji sir

…kako bi naša Capra bila i drugačija dodatno smo je oplemenili blagim dimom bukova drveta.


Tartufek kozji

— Polutvrdi punomasni kozji sir s crnim tartufom

Kozji sir može se izvrsno nositi i s najaromatičnijim dodatkom, crnim tartufom. Ova kombinacija je pun pogodak za ljubitelje nešto jačih aroma koja jednostavno traži nepca koja će ju znati poštivati i cijeniti.


Ovčji sirevi

Ovis

— Polutvrdi punomasni ovčji sir

Rijetkost našeg podneblja. Nešto intenzivnijeg okusa od kravljeg ali ipak uobičajena pikantnost ovčjeg mlijeka dominira ovim sirom. Ne treba pretjerivati u količinama nego uživati u kriški, dvije sira u posebnim prilikama.


Ovigold

— Polutvrdi punomasni ovčji sir s bijelim tartufom

Dragulj među sirevima. Čarobni, opojni miris čini ovaj sir uistinu zlata vrijednim gurmanskim užitkom.


Tartufek ovčji

— Polutvrdi punomasni ovčji sir s crnim tartufom

Dodatkom komadića crnih tartufa dobili smo čvrst, oštar i pikantan sir s bogatim tartufastim završetkom. Hedonizam!? Zašto ne ?!


Sir od tri vrste mlijeka

Biotris

— Polutvrdi punomasni sir od tri vrste mlijeka: kravljeg, kozjeg i ovčjeg

U ovom siru se prožimaju i isprepliću sve osebujne karakteristike triju vrsta mlijeka čineći skladan spoj različite lepeze aroma.I tko može odoljeti a da ne kuša krišku svakog sira.


Želite li pikantno? Biberek.
Ljuto? Feferonek.
Ljubitelji maslina? Maslinek.
Dašak mediterana? Začinek.

I šećer na kraju, zašto kolač? Čokolada? Zašto ne sir s prženim lješnjacima ili pistacijem? Cheesenut i Pistakion.

A za one koje se ne mire sa svakodnevnim mirisima i okusima tu su crni i bijeli tartufi udomljeni u kravljem, kozjem i ovčjem siru.

Vrh